Endüstriyel Çadırlar

Endüstriyel çadırlar daha çok depolama, atölye, sevkiyat alanlarında kullanılmaktadır. Kullanım amacı ne olursa olsun çadır sistemlerinin projelendirme zamanında doğru bir firmayla çalışılması önemlidir.

Çadır yapı aynı zamanda ruhsatlandırılabilen yapılardır. Firmamız çadır yapıların ruhsatlandırılması için gerekli yangın, elektrik, mimari ve statik projelerini de yapmaktadır.

Endüstriyel alanlarda ve daha birçok alanda kullanılan çadır yapıların bir çok avantajı vardır. Çelik yapıların; deprem güvenliği, hafif olmasından dolayı zayıf zeminlere uygunluk, demontaj sayesinde ekonomik geri dönüşüm, yüksek malzeme dayanımı ve elastisite, geniş açıklıkların teşkili, mimari özgürlük, hızlı imalat ve montaj süreci, altyapı maliyetlerinin düşürülmesi gibi sayılabilecek birçok avantajı bulunmaktadır. 

Çelik yapı elemanlarının imalat ve montaj süreleri diğer alternatif yapılara göre çok daha kısadır. Bu da inşaat, proje ve maliyetlendirme masraflarının minimuma inmesini sağlar. 

Çelik konstrüksiyon yapı, temel inşatlarında ve güçlendirme isteyen bölgelerin ön hazırlık çalışmalarında alternatif yapılara göre büyük oranda ekonomik kazanç ve zamandan avantaj sağlar. 

Çelik konstrüksiyon yapılar, endüstriyel yapılarda geniş açıklıkları kolonsuz ve yer yer taşıyıcısız geçme şansına sahiptir. Bu hem maliyeti azaltır, hem de yapının daha estetik bir biçimde kullanılmasına olanak tanır. 

Çelik yapı elemanlarının imalatı ve montajı hava koşullarından etkilenmez. Kullanılacak iş gücüne bağlantılı olarak insan gücünün uygun olarak kullanılabileceği her nokta kesintisiz çalışma ve montaj imkânı sağlar. 

Mimaride sınırsız çözüm imkânı, projede çok daha estetik ve geleceğe dönük kalıcı sorunsuz kullanım sağlar. 

İstenildiği takdirde çelik taşıyıcı sistemin tamamı zayiatsız olarak sökülerek dünyada istenilen noktaya çok ekonomik olarak nakledilir. Sökülebilir demonte olması kiralık arsalar üzerine geçici depolama çalışmalarına da imkân sağlanmakta, taşıma, değiştirme, büyütme veya küçültme işlemlerinde minimum zaiyatla malzeme kaybının önüne geçilmesini sağlar.